Internationale week van de reflexologie

Van 19 tot en met 25 september is de internationale week van de reflexologie. Het thema is dit jaar ‘Leefstijl als preventie’. Heel erg actueel dus.

Leefstijl heeft te maken met gezonde gewoontes als goede voeding, bewegen en niet roken, zodat je een zo goed en prettig mogelijk leven kunt leiden. Een belangrijk onderdeel van leefstijl is het omgaan met stress en het vinden van ontspanning.

Samen met collega Margriet Wolf van Akoya organiseer ik, Monique van Holsteijn tijdens deze speciale week op zaterdag 24 september een workshop om je zelf en de ander een handreflexmassage te geven.

De workshop

Handreflexologie is een massagevorm die de ontspanning, vitaliteit en gezondheid van het hele lichaam bevordert. Via een handreflexmassage wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. Een handmassage kun je zowel jezelf als iemand anders geven, het schept gemakkelijk contact en verbinding en is makkelijk toepasbaar. Je hoeft geen klachten te hebben om van de weldaad van een handreflexmassage te profiteren.

Workshop 24 september, inclusief drankje, een biologische lekkernij, en gebruik van massageolie. Na afloop ontvang je een hand-out met de beschrijving van de massage, veel leefstijltips en een leuke attentie.

Meenemen: 2 kleine handdoeken. Draag gemakkelijke kleding zodat de onderarm ook gemasseerd kan worden.

Na deze workshop
• weet je hoe je jezelf en een ander een vitaliserende handreflexmassage kunt geven
• ga je ontspannen naar huis met heel veel tips om je energieker te voelen en te blijven

Details

Locatie: Markiezenhof 26 in Ede (praktijk)
Kosten: 25 euro

Je kunt kiezen uit deze tijden:
10.30 uur tot 12.00 uur
13.00 uur tot 14.30 uur
15.30 uur tot 17.00 uur

Aanmelden bij Monique van Holsteijn 06 53679478 (ook via WhatsApp) of Margriet Wolf 06 30430231 (ook via WhatsApp).