Cliëntenervaringen

Monique is invoelend en medisch deskundig.

Vraagt goed door naar eventuele andere klachten om een totaalbeeld te krijgen. Het geeft mij vertrouwen in de behandeling die ik als heel prettig ervaar. Inmiddels zijn mijn klachten sterk verminderd.

Er staan nog vervolgafspraken, wel minder frequent. Dit in combinatie met mijn “leerpunten” die Monique mij aanreikt, gaat het de goede kant op.

Vanwege mijn positieve helende ervaring heb ik Monique inmiddels aan verschillende relaties aangeraden.

Gerda van Engelenhoven – Smilde, 59 jaar

Monique neemt de tijd om jou en je lichaam te leren te kennen.

Bij elke behandeling word je warm ontvangen en blik je samen terug over hoe het met je gegaan is sinds de laatste behandeling. Dit gaf mij de tijd om het drukke alledaagse even los te laten voordat ik de behandeling in ging. Na de behandeling krijg je de tijd om te landen, je rustig aan te kleden en wat water te drinken.

In het najaar heb ik voetreflexzonebehandelingen gekregen om mij wat meer energie te geven en om stress makkelijker los te laten. Dit heeft mij erg geholpen om de donkere wintermaanden door te komen.

In het voorjaar heb ik bowentherapie gekregen voor mijn hooikoortsklachten. Wat een wereld van verschil! Ik heb minder droge en geirriteerde ogen en kan weer goed ademhalen door mijn neus! En dat met deze droogte dit jaar.

Vrouw, 41 jaar

Sinds enkele jaren ben ik bij Monique onder behandeling.

Aanvankelijk vanwege rug- en burn-out-klachten. Monique heeft aandacht voor me, kijkt per keer wat nodig is en als zij merkt dat bepaalde lichaamsdelen wat extra aandacht/ontspanning nodig hebben, dan neemt ze die mee in haar behandeling. Als zij het nodig vindt, past ze ook Bowen-grepen toe, uiteraard na afstemming met en instemming van mij. Alles gebeurt in overleg, in een rustige, prettige ambiance.

Door de voetreflexbehandelingen ben ik goed opgeknapt. Na zo’n behandeling ben ik zeer ontspannen, zowel mijn lijf als mijn geest varen er wel bij. Ik heb nu één keer per maand een ‘onderhouds-afspraak’, zodat ik klachtenvrij blijf. Ik kan de behandelingen en Monique als persoon van harte aanbevelen.

Vrouw, 56 jaar

Monique is een vriendelijke, rustige en kundige therapeute.

Al na de eerste behandeling voelde ik mij meer ontspannen en ervaarde ik een betere balans in mijn lichaam.

Ik kan haar voetreflextherapie daarom van harte aanbevelen!

Liesbeth, 60 jaar