Wat is Voetreflexzonetherapie en hoe werkt het?

Voetreflexzonetherapie is een drukpuntenmassage van de voeten, met als uitgangspunt dat organen en zenuwen van ons lichaam reflecteren in bepaalde gebieden en zones op de voeten. Door het masseren van de voeten wordt de doorstroming van energie bevorderd, waardoor blokkades kunnen worden opgeruimd en het lichaam zijn kracht hervindt.

Voetreflexzonetherapie is dus een natuurlijke vorm van genezen, die dient ter ondersteuning van de reguliere gezondheidszorg.

Bij welke klachten?

  • Hoofdpijn/migraine
  • Slapeloosheid / Vermoeidheid
  • Menstruatie- en overgangsklachten
  • Maag-en darmklachten
  • Ademhalingsklachten
  • Spier- en gewrichtsklachten
  • Burn-out
  • Rugklachten, nek- en schouderklachten
  • Klachten m.b.t. de urinewegen

De massage

Voetreflexzonetherapie kan ter ontspanning gegeven worden, maar kan ook gebruikt worden als behandeling van lichamelijke en geestelijke klachten. Ik maak dan gebruik van een voetreflex behandelplan.

Bij een eerste bezoek vindt er een gesprek plaats om een beeld te krijgen van onder andere uw klachten en levensstijl. Op basis hiervan zal het behandelplan worden opgezet. Aansluitend volgt de voetreflexmassage, die elke keer afgestemd wordt op wat er op dat moment nodig is.

Na de massage kunnen we nog even praten over hoe de massage voor u was.

Één aanraking zegt meer dan duizend woorden.

Meer energie

Door het masseren van de voeten wordt de doorstroming van energie bevorderd, waardoor blokkades kunnen worden opgeruimd en het lichaam zijn kracht hervindt.

Werkzaam bij

Voetreflexzonetherapie is werkzaam bij verschillende klachten, waaronder hoofdpijn, migraine, slapeloosheid, vermoeidheid, rugklachten, burn-out en meer.

Ontspannend

Voetreflexzonetherapie kan ter ontspanning gegeven worden.

Positief effect

Er kan een betere doorbloeding voor de organen optreden, een betere lymfedoorstroming en een betere energiedoorstroming.

Vrij inloopspreekuur

De juiste therapeut voor uw vragen. U kunt uw vragen kosteloos voorleggen en/of een korte kennismakingsbehandeling krijgen.

Deskundigheid o.a. op het gebied van Bowentherapie (inzetbaar bij zeer diverse (pijn)klachten zoals rug-, nek-, schouderpijn etc.), voetreflexzonetherapie, leefstijladviezen en voedingsadviezen.

Wanneer? Vrijdag (werkdagen) van 15.00 – 16.00 uur.

Waar? De Gasperisingel 32, 6716 RB Ede