Het jaar 2018 in vogelvlucht

Wanneer ik mijn agenda van het afgelopen jaar doorblader komen in vogelvlucht veel mooie momenten langs:

Tevreden cliënten, die ik van hun pijnklachten heb kunnen verlossen, cliënten die veel ontspanning van de Bowen of Voetreflexbehandeling hebben ervaren.

Toffe bijscholingen, want ik blijf doorleren.

De intervisiebijeenkomsten voor mijn specialisatie, de oncoreflexologie (voetreflexmassage bij kanker).

De mooie reacties op de massages tijdens de verwendag voor borst kankerpatiënten in ziekenhuis de Gelderse Vallei in Ede.

Netwerkbijeenkomsten, waar ik inspirerende nieuwe contacten heb gelegd.

De Herfst/Winterarrangementen met Huidverzorging Irma Goedhart, met wie ik heel fijn samenwerk.

De inspirerende evenementen waar ik mijn praktijk heb kunnen promoten: de HSP infomarkt van Annelyn de Boer; evenement Ervaar Bewust Ede, waar ik Bowen kennismakingsbehandelingen heb gegeven.

Masseren, behandelen, luisteren, aandacht en adviezen geven doe ik al jaren met veel plezier in mijn praktijk. Daarnaast kon ik in 2018 veel andere kanten van mezelf kwijt als gastvrouw bij de mooie organisatie Thuis Wageningen. Dit vrijwilligerswerk doe ik twee ochtenden in de maand en hoop ik nog lang te kunnen doen naast het werk in mijn praktijk voor natuurgeneeskunde.

Mijn trouwe cliënten kregen ook dit jaar een zomergroet van de Gelderse Bloementuin mee. Het was een fijn gevoel om ze na een behandeling met een boeketje biologisch geteelde bloemen te kunnen verrassen.

Als vervolg hierop ben ik als hobby op 1 januari met een nieuw project gestart: Le Petit Jardin. Een tuin met biologisch geteelde zonnebloemen, dahlia’s en kruiden. Na een drukke dag in mijn praktijk kan ik hier heerlijk mijn hoofd leeg maken en voor verse bloemen in mijn praktijk zorgen.

Ik ga met frisse moed aan 2019 beginnen en wens je een gezond en gelukkig 2019!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.