Welkom bij de Praktijk voor Bowen- en Reflexzonetherapie

Contact opnemen

Inspiratiemiddag Gezond & Vitaal Leven

13 april 2024 in Wageningen

Bekijk het evenement!

Welkom!

Heb je last van pijnklachten of stress? Met mijn massages en therapie sta ik voor: sterke pijnverlichting, betere gezondheid en meer welzijn. Resultaat: je voelt je beter, blijer en rustiger.

In mijn praktijk behandel ik vooral mensen met (pijn)klachten. Ik kijk samen met jou naar de mogelijkheden en in overleg pas ik de therapie toe die het best bij je past. Daarbij beperk ik me niet alleen tot het kijken naar een specifieke klacht waar je last van hebt. Ik kijk naar jou als mens in z’n totaliteit. Ik kijk dus ook naar je eet- en leefwijze, je emotionele gesteldheid en externe omgevingsfactoren. Immers: dit alles maakt wie je bent en hoe je je voelt.

Ik maak gebruik van Bowentherapie, (voet)reflexzonetherapie en ik geef kruidenstempelmassages (Sabaaydi). Tevens geef ik voedings- en leefstijladviezen.

Ik ben als natuurgeneeskundig therapeut  aangesloten bij de FAGT (Federatie Additief Geneeskundig Therapeuten) en het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg).
De meeste zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk mijn behandelingen, mits je aanvullend verzekerd bent.

Mocht je na het bekijken van mijn website nog vragen hebben dan kun je me natuurlijk ook bellen of mailen.

Tot ziens!

Monique van Holsteijn-van Heeswijk

Over mij

Mijn naam is Monique van Holsteijn. Sinds 2011 ben ik gespecialiseerd in Bowentherapie, voetreflexzonetherapie en Sabaaydi-massage. Deze behandelingen pas ik met veel plezier toe in mijn praktijk in Ede.

Therapieën

Bowentherapie

Een milde, subtiele en zeer effectieve manier van behandelen. Bowentherapie helpt het lichaam te ontspannen, pijn te verminderen, een betere balans te vinden en klachten vanuit de oorzaak te herstellen.

Voetreflex

Een drukpuntenmassage van de voeten. Door het masseren van de voeten wordt de doorstroming van energie bevorderd, waardoor blokkades kunnen worden opgeruimd en het lichaam zijn kracht hervindt.

Oncoreflexologie en Evidence based supportive oncology

/
Op woensdag 1 november had ik in het kader van mijn mastertraining…

World Food Day 2017

In de Bowentherapie en de reflexzonetherapie is ook voeding een…

Lifelong learning: Oncoreflexologie

Cliënten vragen vaak aan mij of ik weer met een cursus bezig…

Mijn missie

Ik kijk ernaar uit om samen met jou te werken aan:

  • je gezondheid
  • minder pijnklachten
  • meer energie
  • rust in je hoofd
  • ontspanning

Aanmelden voor een kennismakingsbehandeling

Tijdens een kennismakingsbehandeling of -gesprek kun je kennismaken met Bowentherapie of voetreflexzonetherapie en je vragen stellen.

We bespreken jouw situatie en bekijken samen de mogelijkheden die deze behandelingen voor jou kunnen hebben.